fbpx

Naša priča

Naša priča

P2P Grupa je regionalni lider koji pruža svojim klijentima potpunu uslugu iz područja transporta i logistike. Djelujemo na tržistima Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije i Kosova. Radeći u P2P Group-u postajete dio ne samo regionalnog, već i globalnog radnog okruženja surađujući sa našim klijentima i partnerima diljem svijeta. Svojim znanjem i motiviranošću pružit ćemo vam da rastete kroz mogućnosti i izazove koji potiču vaše znanje i vještine kako bi razvili svoj puni potencijal i ostvarili željene ciljeve koji će koristiti vama i tvrtki. Stvaramo i vjerujemo u radno okruženje koje je motivirajuće, na kojem ćete savladati svoje radne obaveze, konstantno imati mogućnost razvijati svoje znanje i vještine, te sa svojim timom postizati nove, izvrsne rezultate, te postati svoje najbolje izdanje.

Učenje i usavršavanje

Konstantno ulaganje u usavršavanje kako bi što brže i kvalitetnije pretakali ideje u stvarnost.

Ustaljena praksa

Akumulirano znaje i iskustvo daje nam zdrave temelje za biranje budućeg ispravnog smjera u pružanju najboljih usluga našim klijentima.

Kvaliteta

Nudeći usluge koje premašuju očekivanja naših klijenata.

Inovacije

Koristeći svoju inovativnost i kreativnost pomičemo granice u pružanju svojih usluga i razvoju, te usavršavanju produkata.

Timski rad

Poštujemo različitost svakog pojedinca kako bismo izgradili tim koji će zajedno stvarati nove vrijednosti za naše klijente.

Izazovi

Izazove vidimo kao prilike, suočavamo se sa njima bez straha izlazeći iz vlastite zone komfora koristeći pojedinačne snage.

Pouzdanost

Usluga koju pružamo je pouzdana, bezbrižna i profesionalna.

Zadovoljstvo klijenata

Razumjevanje individualnih potreba svakog pojedinog klijenta sa ciljem pružanja razine usluge sa dodanom vrijednošću koja premašuje njihova očekivanja.

Korporativna održivost

Temeljna uvjerenja

Korporativna održivost

U poslovanju P2P Group-a držimo se svojih temeljnih uvjerenja i djelujemo u skladu sa njima. Zalažemo se za smanjenje negativnih utjecaja i promicanju i jačanju pozitivnih utjecaja na ljude, društvenu zajednicu i prirodu koja nas okružuje. Imamo istinsku strast prema prirodi, te veliku predanost svojim djelatnicima i društvenim zajednicama u kojima djelujemo. Svoje poslovne strategije i djelovanje usklađujemo sa temeljnim vrijednostima na području zalaganja za ljudska prava, rad i okoliš kroz razne inovacije, ulaganja i suradnju.